Samen Sterker: De Kracht van Samen sporten bij PUSH Training Studio

bring a friend fitness push nieuwegein

Beste sportievelingen,

 

Bij PUSH Training Studio streven we niet alleen naar individuele fitheid, maar ook naar een gemeenschap die elkaar inspireert en ondersteunt op weg naar gezondheid en welzijn. Onderzoek wijst uit dat het samen sporten met vrienden of familie meer is dan alleen een gezellige bezigheid – het kan de sleutel zijn tot het optimaliseren van je fitnesservaring.

 

Waarom samen sporten?

 

1. Motivatieboost:

Studies tonen aan dat het delen van je fitnessreis met anderen je motivatie een flinke boost kan geven. De positieve sfeer en onderlinge aanmoedigingen tijdens groepstraining dragen bij aan het volhouden van je doelen.

 

2. Verhoogde Consistentie:

Het plannen van workouts met vrienden helpt om consistent te blijven. Sociale verplichtingen vergroten de kans dat jij je aan je trainingsroutine houdt.

 

3. Leukere Trainingssessies:

Samen lachen, zweten en door uitdagingen gaan, maakt de training leuker en versterkt de verbondenheid tussen de deelnemers.

 

Kom Samen Trainen!

Om deze voordelen te omarmen, introduceren we in December de “Bring a Friend” actie bij PUSH Training Studio! Nodig je vrienden, familieleden of collega’s uit om samen met jou deel te nemen aan een GRATIS proefweek. Ervaar zelf de kracht van samen sporten en deel de vreugde van een gezonde levensstijl.

 

Hoe werkt het?

1. Neem contact op met één van onze trainers en geef de naam, e-mailadres en startdatum op van jouw nieuwe fitness-buddy.

2. Nodig je vriend(in) uit en geniet samen van een week lang energieke trainingen.

3. Ontvang een flinke beloning als dank voor het delen van de PUSH positiviteit. Neemt jouw introducé nl. een 3 maanden abonnement*, dan ontvang jij een gratis maand sporten. Kiest jouw introducé na de kennismaking voor een 12 maanden abonnement*, dan ontvang jij zelfs 2 maanden gratis sporten!

 

Waar wacht je op?

Deel de fitness-fun en maak deze feestdagen nog gezelliger door samen te sporten met de leukste mensen uit jouw omgeving. Tot snel bij PUSH Training Studio!

 

* De Bring A Friend beloningen zijn alleen van toepassing bij afname van onbeperkte en PT-abonnementen 

Heb je een vraag of opmerking?

Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in.