Over Push Training Studio in Nieuwegein

Over Push Training Studio in Nieuwegein

Push Training Studio helpt leden sinds 2015 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis kennismaking. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Push Training Studio in Nieuwegein is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Over ons

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Push Training Studio altijd met een persoonlijke intake , trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Personal Training
Personal Training

Bij Push Training Studio train je onder begeleiding van een personal trainer. Een team van personal Trainers met elk hun specialisme staat klaar om je te begeleiden met je doel.

Ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl

Goede trainingsprogramma's
Goede trainingsprogramma's

Nooit meer zoeken naar de juiste workout

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Maak kennis met fitness
Push Training Studio in Nieuwegein

Push Training Studio in Nieuwegein

Push Training Studio in Nieuwegein: Jouw partner voor Persoonlijke begeleiding, Groepslessen en Goede trainingsprogramma’s

Het is al meer dan 8 jaar bekend dat Push Training mensen uit Nieuwegein helpt op het gebied van Persoonlijke begeleiding, Groepslessen en Goede trainingsprogramma’s. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Kennismaking en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Push Training Studio