Het aanbod van Push Training Studio

Het aanbod van Push Training Studio

Ontdek het veelzijdige Personal Training, Small Group Training, Kickboks & CrossFit aanbod van Push Training Studio in Nieuwegein.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Omdat PUSH Training Studio de krachten bundelt van de meest ervaren en professionele Personal trainers uit Nieuwegein en omstreken, kunnen wij met recht zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen naar een verantwoorde en gezonde leefstijl.

Small Group Training
Small Group Training

Ontdek het brede aanbod, fitness tot gezondheid.

Kids Workouts (6-15 jaar)
Kids Workouts (6-15 jaar)

Leer de fijne kneepjes van het kickboksen in een kleine groep (maximaal 10 kids) onder begeleiding van wereldtopper Henriques Zowa. Omdat wij de groepsgrootte klein houden, is uw kind verzekerd van de volledige aandacht. Op deze manier stimuleren wij een juiste techniek, het opbouwen van conditie, kracht & zelfvertrouwen op een verantwoorde manier. Is Kickboksen niet de optie voor uw kind? Dan is Kids CrossFit een goede optie!

Mylogenics en Massage
Mylogenics en Massage

Mylogenics is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethode waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Onze massages zijn gericht op ontspannings- en drukmassages. Waarbij de ontspanningsmassages gericht zijn bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

Fysiotherapie
Fysiotherapie

Bij Push Training Studio bieden we ook Fysiotherapie aan. Onze visie is om samen met de patiënt een behandelplan op te stellen waar binnen de persoon en niet de klacht centraal staat. De patiënt moet zelf de controle hebben over de klacht en de therapeut heeft hierbij een begeleidende rol.

Silverfit
Silverfit

Ons speciaal ontworpen 65+ leefstijlprogramma is gericht op het verbeteren van uw kracht, conditie, balans, flexibiliteit en reactievermogen. Dit programma verbetert uw fysieke capaciteiten en vergroot uw zelfvertrouwen, zodat u optimaal kunt genieten van uw gouden jaren. Bovendien is SilverFit niet alleen goed voor uw fysieke gezondheid, maar het is ook een geweldige manier om sociale contacten op te bouwen en nieuwe vrienden te maken. U zult deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die allemaal werken aan het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.

Meer informatie
PUSH Foodplan
PUSH Foodplan

Een gezonde levensstijl is de sleutel tot het bereiken van optimale gezondheid en welzijn. Een van de belangrijkste aspecten van een gezonde levensstijl is goede voeding. Met het PUSH Foodplan krijg je professionele online begeleiding en ondersteuning van voedingsdeskundigen en coaches, die je helpen bij het samenstellen van een op maat gemaakt voedingsplan dat is afgestemd op jouw individuele behoeften, doelen en voorkeuren. Dit kan variëren van het optimaliseren van je voedingsinname voor spieropbouw en herstel na inspanning tot het verminderen van lichaamsvet en het bevorderen van algemene gezondheid. Via het PUSH Foodplan ontvang je wekelijks heerlijke en gemakkelijk te bereiden dagmenu’s afgestemd op jouw lichaam en doelstellingen. Daarnaast kan je met al jouw vragen (en soms de benodigde ‘schop onder je kont’) terecht bij onze online coaches die klaar staan jou te motiveren naar de gewenste resultaten.

Meer informatie

Wat onze leden zeggen

Rianne

"Je kan heerlijk sporten op je eigen niveau. Supergoede begeleiding. Ik ben blij dat ik voor PUSH heb gekozen."

Rianne

Vanessa

"Fijne plek om te trainen. Veel mogelijkheden en goede ruimtes. Leuke sfeer! Lessen nog niet gedaan. Doe nu PT en Duo Training bij Suus. Lekker 2x pw tot het uiterste gaan! Suus is een topper."

Vanessa

Gabrie

"Geweldige sportschool. Goede sfeer en flink afmatten met personal trainer Max."

Gabrie

Mariska

"Super goede begeleiding en een prettige ruimte om in te trainen."

Mariska

Tineke

"Ik ben ruim 23 kilo verloren en gebruik nu geen medicijnen meer voor mijn bloeddruk, schildklier en hart. Een hele fijne sportschool met goede begeleiding. Een aanrader!"

Tineke

Sebastiaan

"PT met Enzo heeft voor mij in hele korte periode heel veel betekend. Al enige tijd liep ik met een oude blessure te kampen. Door de gerichte en kundige training van Enzo is deze volledig weg en voel ik mij sterker en zekerder tijdens de reguliere trainingen crossfit die ik volg."

Sebastiaan

Angelique

"Ik ben 2 maanden geleden begonnen met PT. Ik had al jaren last van mijn SI gewricht en was daardoor erg beperkt in mijn bewegingen. Na veel fysio, spuiten in de rug en een tenskastje( alles zonder resultaat) besloten om de te gaan sporten. Met 2 x in de week PT ( en nog extra lessen bij PUSH en mylogenics behandelingen) was het doel om de spieren om het SI gewricht sterk genoeg te maken. Met super resultaat na 2 maanden! 2 maanden geleden kon ik nog niet 1 sit-up doen, nu is t geen probleem meer!"

Angelique

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Kennismaking!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Mylogenics bij Push Training Studio

Alles van Personal Training tot Mylogenics bij Push Training Studio

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Nieuwegein. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: personal training, kickboksen en crossfit. Met onze gratis kennismaking en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Push Training