Silverfit bij Push Training

Silverfit bij Push Training

Ons speciaal ontworpen 65+ leefstijlprogramma is gericht op het verbeteren van uw kracht, conditie, balans, flexibiliteit en reactievermogen.

arrow-down

Wat is Silverfit?

Het SilverFit programma is speciaal ontworpen om 65+ deelnemers meer energie en vitaliteit te geven door middel van gerichte training op het gebied van o.a. kracht, conditie, balans, flexibiliteit en reactievermogen. Het programma verbetert uw fysieke capaciteiten en vergroot uw zelfvertrouwen, zodat u optimaal kunt genieten van uw gouden jaren.

SilverFit biedt niet alleen effectieve trainingen, maar ook persoonlijke coaching van zeer ervaren coaches en een fysieke keuring door een gekwalificeerde fysiotherapeut. Daarnaast biedt het programma een uitstekende kans om nieuwe sociale contacten te maken met enthousiaste sportmaatjes.

De trainingen van één uur staan telkens onder begeleiding van twee zeer ervaren personal coaches en zullen als volgt opgebouwd worden:

Deel 1: Warming up, balans & valpreventie

Deel 2: Functionele krachttraining

Deel 3: Uithouding- & reactievermogen

Deel 4: Flexibiliteit en Cooling Down

Natuurlijk bieden wij altijd de mogelijkheid om eens kennis te maken met de trainingen via een proefles, of via een kennismakingsafspraak met één van onze coaches. Wij nemen graag de tijd om u alle mogelijkheden van het SilverFit programma uit te leggen.

Ja, ik wil alle (start)informatie

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in.

Zet de eerste stap naar een gezonder leven

Zet de eerste stap naar een gezonder leven

Vraag alle (start)informatie aan